Poslední úsměv

Poslední úsměv

Anotace: Občas každý pochybuje, každá chybuje a každý miluje ...

Lucie, to jméno proklaté
Na konci cest, v prachu zaváté
Tolik bolesti mě už stálo
Se sluncem, co nad hlavou mi plálo

A teď jen ticho u mých rtů
Střípky nesplněných snů
Chvějí se na křídlech naděje
Slzy, co křišťálové jsou krůpěje

Kanou a nenechají se setřít
Pro koho a proč vlastně žít ?
Pro lásku, co se ztrácí v dešti
Pro lidi, co mě nikdy nepotěší ?

Nebo snad pro naději planou
Pro nic,a slzy dál mi kanou
Tak dejte mi jen málo toho
Co zbývá mi, to není mnoho

Prosím vás, o chvíli poslední
Než hrany umíráčky zazvoní
Poslední usměv chci dáti
Abych viděla přítele se smáti
Autor llussinka, 13.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí