Stav: Uvolnění

Stav: Uvolnění

Anotace: po dlouhé době se mi povedlo trochu se uvolnit, i když mi to připadá horší než to bylo před tím...

Polétávám po vločkách sněhu,
který v dnešní den vůbec nepadá,
ležím na moři, které svojí vlnou,
spláchlo celou zem a tak ležím na souši!

Létám od ničeho k ničemu,
pozoruji těch pár temných stínů,
do srdce ryjí svoji modlitbu,
usmívám se, kanu jim, mám je rád...

Ve stavu, kde konec je v nedohlednu,
pár vloček z neexistujícího sněhu,
jen pomalu do srdcí padá,
usmívám se, pláči nad nima jen.

vznáším se ve stavu uvolnění,
opojen alkoholem své myšlenky spřádám,
lásku, nenávist, přátelství teď vystavuji,
možná málo jsem se opíjel než múza k nohám mým přišla,
málo alkoholu v krvi mám, vždyť ještě neumírám.

I tak se do temnoty nořím,
hledaje pocit uspokojení,
hledaje pocit uvolnění...
Autor Láďa, 14.12.2007
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Mango-Holka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cítím, co píšeš/-
jakoby snad ani nezáleželo na slovech
i když je to o nich
...
ještě dotek trvání
když se rozplývají ve vlastních pramenech
/kam ústím?

23.12.2007 19:14:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí