ztracená

ztracená

Anotace: ale hledající svobodu....taková ta běžná noční můra

Stojím nahá
v davu vás všech
stydím se až mi slzy tečou po bradě
snažím se přijít na kloub tý prapodivný záhadě.

Proč vy jste oblečený
a já oděná jen do lidský kůže
proč vidím jen samé smějící se ženy
a nikde žádné muže.

Proč se mě nikdo nedotýká?
Proč všichni s velkým odstupem
dělají, že jsem neviditelná.
Proč mi i prach na zemi tyká.
Proč mý chodidla líbá chladná zem.

Ruce spletené na prsou,
chovám se nenuceně.
Jste všudem kolem mě,
udělali jste ze mě obnaženého vězně.

Hledám škvíru,
snažím se zdrhnout jak polekané zvíře.
Proč mi v tom bráníte,
kruh se zmenšuje,
jste stále blíže.

Četla jsem tuláka po hvězdách,
přemlouvám duši ať cestuje paralelními světy.
Ale jsem stále tady.
Ty jsi sprostě plách,
zranils - těžko pro to najít správný slova - natož věty.

Ale co mě nezabije
to mě posílí.
Podařilo se mi uniknout škvírkou mezi těly
jsem lehká jak křídla motýlí.
Autor Květa, 14.12.2007
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Lorraine, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připojuji se k jiřímu s hodnocením a jen chci dodat,že jestliže on bude vedle tebe,tak já taky a možná i kousek blíž...

30.12.2007 23:34:00 | Courtnei

Mně spíš připadá, že to co mě nezabije, to mě přizabije.
:-(

22.12.2007 18:28:00 | Dračičák

moc nádherný Kačí...doufám že ten kdo plách nejsem já... budu tu s tebou už napořád... i když nebudu stát vedle tebe.. tak budu blíž než si myslíš...
J.

21.12.2007 18:49:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí