Tvé ruce z větru a mlhy

Tvé ruce z větru a mlhy

Anotace: mne objímají

voda klouže přes kaluže,
prsty si s touhou hrají,
pocity stavu beztíže
jen ti s láskou znají,
zahodím trápení
a zahodím čas,
co dávala jsem starostem,
kroky své prodloužím,
abych zas byla hostem
- tvým....
ruce tvé položím si kolem ramen,
obejmi mne a pohlaď...
duše jako kámen -
už nevěřím,
že by ještě někdy dokázala dýchat,
jsi tu se mnou,
tak proč ještě říkat,
jak moc tě miluji,
pár slov,
co s větrem odplují ...
pár úsměvů a na tisíc pochyb,
už nechoď pryč,
chce se mi nebýt...
Autor Verena, 14.12.2007
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, zzlatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkný konec, řekla bych, že je to to nejkrásnější na celé básni =O)

14.12.2007 22:33:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí