Otázky..

Otázky..

Anotace: spousta otázek

Všude je tma,
fouká chladný vítr,
a tak si říkám,
má tohle smysl?

Jak žiju,
je to hrůza,
žiju nežiju,
co se dělat dá?

Nemůžu dělat nic,
musím čekat,
čekáním strávím času míň či víc,
spíš víc,co se dá dělat..

Na všechno kašlu,
nic mě nezajímá,
co mi bylo dřív drahé
pro mě cenu nemá..

Nemůžu s tím nic dělat,
nejde to napravit,
protoře věci nové,
musely ty staré nahradit..

Budou mi ty nové dražší než ty staré?
Nevím,
nechám se překvapit,
ale nevím,nevím...
Jestli se dožiju výsledku...
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí