Čas

Čas

Anotace: Čas je ten nejhorší přítel.

Čas plyne dál a dál
s vět kolem se mění a otáčí,
barvy poletují vzduchem
a jednou se zastavíte a říkate si,
kam ten čas zmizel, kam se poděl?
V mysli zůstavají jen vzpomínky,
ty, které chcete uchovat
vám nikdy čas nevezme.

Autor Mausik, 18.12.2007
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: angel_s.r.o, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí