Noc bez tebe

Noc bez tebe

Anotace: Svět bez lásky je jako člověk bez vzduchu

Dneska spíš tam a ja tady,
srdíčko smutné mám,
vůbec si nevím rady,
komu pusinku na dobrou noc dám.
Já miluju okamžik,když se probudím
a tebe spícího vedle sebe uvidím.
Je krásný pocit, když ti pusinku dám,
ty se probereš a na mě se krásně usměješ.
Lásko, já prostě miluju chvíle,když jsem s tebou,
vedle tebe se cítím sťastná být sama sebou.
Díky tobě se mi život zdá krásnější,
věechno smutné je hned veselejší.
Lásko, udělala bych první poslední,
tebe budu mít v srdci do mé poslední vteříny
Autor gatito, 19.12.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí