Prokletí

Prokletí

Anotace: Všechna světla jednou zhasnou. A proč ne?

Už zase mi zvoní
kantáty v uších
vytřu si je
skelnou vatou,
jak se má,
jak cítím v duši.

Zapálím si cigaretu,
už zas nemúžu spát.
Za oknem mi opět
pouští Moneta.
Vím, neměla bych si to
tolik brát...

Včerejšek - zvládla jsem v letu,
dnešek - ten už je mi cizí.
Jsem na cizím poli.
Mé stopy někdo zahladil,
zmizí
a zhasnou i světla na hřišti.

Lucerna v Chelsea
už zhasla taky.
A proč vlastně ne?
Roztáhnu prsty.
Pro posvátné jaky
z Tibetu
cenu to má.
V Chelsea,
kde světlo umírá.

I všechny sirky zhasly
báchorky z podsvětí
zesnulého století.
A to se nemá.
To už je prokletí...
Autor fidgetypoet, 20.12.2007
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., drsnosrstej kokršpaněl, s.e.n, Lacosta1
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No děkuju moc<3!

10.04.2008 13:14:00 | fidgetypoet

jj, velmi dobrý kousek

23.03.2008 16:58:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Kéž by se rozsvítily brzo, už mi ta vánoční temnota leze na nervy...děkuji<3

20.12.2007 18:14:00 | fidgetypoet

Hezké,fakt.Líbí se mi.

20.12.2007 14:30:00 | s.e.n

A někdy se znenadání zase rozsvítí...
Dobrý kousek.

20.12.2007 14:17:00 | Lacosta1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí