Poznávám své já

Poznávám své já

Anotace: .....

Vysvlečená ze sebelhaní
a vyzývavých póz
bez stárnoucí vzájemnosti
a kupy ztrátového času
/po kapsách/
obyčejná až do sladkosti
mrazivých myšlenek
s tisícem příběhů
vrytých do pleti
učím se poznávat
to co dávno vím
stokrát za sebou
prohrávám
snad někdy zvítězím
já chci zůstat prostě jen svá
něžná i hříšně bouřlivá
dáma i větrná poběhlice
bez pout a hrubých přetváření
a prachu ze zašlých pocitů
chci prostě jen přežít
a nelitovat
Autor Lucie Teru, 20.12.2007
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: maena, Bean, Bíša, HarryHH
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zustan..
(tedy svá..)
kdyz ti to ovšem dovolí..
tvé druhé..třetí já...
a ještě...
okolí..

21.12.2007 14:18:00 | Bean

Buď vždy svá...

21.12.2007 11:21:00 | Bíša

... v galeriích visí jen originály ... a zřídkakdy kopie ...

*- ... a proto ...
.... ..... proč nebýt jedním z nich ... ??

21.12.2007 00:05:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí