Korzety

Korzety

Anotace: ...

Věchýtek a vlasatice,
neboli
děd Měsíc
s manželkou
pana Halleye.

Pláchne záhy
tolikerokrát už,
nevěrnice.
Desítky let onanie,
šmírování Země,
černání odvrácené tváře
a svícení do blba,
kynou mu.

Solárních panelů se urodilo,
vše se točí, jak je třeba,
milenci zvedají oči vzhůru,
tápajíc za dalším krokem.

Rozloučit se,
honem domů.
V mlhovinách teplo,
polštářů tmy nevidno.
Vede čas
od kříže k jesličkám a dál,
odkud komety vzlétají,
když korzety tísní.
Autor Taog, 20.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Dota Slunská, maena, Madelaine, isisleo, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasně upředená!

11.12.2009 20:15:00 | Dota Slunská

Vede čas
od kříže k jesličkám a dál...

22.01.2008 17:55:00 | hanele m.

Hochu, Tys mě úplně uchvátil.
Máš talent... a piš si, že tohle jen tak někomu nepíšu. :-)
Získal jsi fanynku. :-)

21.01.2008 11:39:00 | Madelaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí