Prosím Ježíšku

Prosím Ježíšku

Anotace: ..nejen pro mé děti..

Na okamžik ten nejdelší
nechat dokonalý svět
co odnese hloupost na křídlech svých..

slzy života napořád
ať schované zůstanou
v chladivých závějích..

všechny pocity prožívat
někdy chytit si kousíček štěstí
do dlaní otevřených..

přes hradbu tichých dálek
vrátit se na chvíli
do míst dávno přečtených..

kouzelné zvonky radosti
nechat je všechny rozeznít
když smutek leží na očích..

sen s duhovým nádechem
k vidění i ve všední den
co vyčaruje jen upřímný smích..
Autor dva, 21.12.2007
Přečteno 671x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bean, bobi bobie, maena, Bíša, Oblázek, Psavec, NikitaNikaT., Pišák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

supertip!
jsem stále ještě dítě
nenapsal bych to líp..

mnam!

04.01.2008 16:11:00 | Bean

Skvostné verše!

23.12.2007 09:58:00 | Bíša

Krásná, Vánočně kouzelná. Až mě zahřála a trochu vnesla radost do srdce a malý úsměv na mé tváři. Děkuji.

21.12.2007 17:08:00 | NikitaNikaT.

Moc působivá...

21.12.2007 00:33:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí