Topím se

Topím se

Anotace: další básnička...

Hvězdičko, topím se ve smutku a Ty tak ostře záříš,
smutek oči nezakryje,
do vesmíru svá jména vryjeme,
pravdou vymyšlenou žijeme,
chceme najít něco, co pokryje naše dlaně,
nenalezeno - kytara dál hraje,
a smutek oči nezakryje

Hvězdičko, do moře Jasu,
situuji se podél krasu,
umírám a bez následků,
nechci smutek - nechci lásku

chci psáti poetické drama,
nemám jak, nemám čím,
nemám čím bych psala,
a za anděly dvěma,
roste moje duše z písku,
zakletá do notýsku,
co snaží se porozumněti,
bezděky, nevědomky,
zamčená v mozku,
vymazaná z paměti

Hvězdičko, topím se v namoklém písku,
všechny děje značím do notýsku,
soupiska maličká bez významu,
pokryje celičká pravdu klamu
Autor S!muSh (004), 22.12.2007
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co tě tak trápí?...

Chceš psát?.. piš a piš... budu se těšit.

02.02.2008 16:45:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí