Opadaný strom

Opadaný strom

Anotace: neni mi lito vas!..je mi lito me! a to je asi moje chyba/////naka starsi vec..

Opadaný strom.
A ovoce nenese

Stejně
Žádný nehcci!
Bylo by schnilý
Schnilý jako tvoje povaha!

A proto podzim.
Podzimní kvítí
Stejně studený jako ty!
Chladný vítr tvého silného hlasu..

Nemůžu..

Jsem tak silná abych šla dál..

Ale ne kuli tobě
Ne pro tvoje štěstí.

Vždycky a jedině
Jenom kuli sobě!

/jo miluju samasebe/

21.11.007
Autor Adrianne Nesser, 22.12.2007
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, kryndy, Barunka=o), embryo v hlave, kucky, Bíša, Liss Durman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono když se nad tím zamyslíš, tak je to smutný, Jen kvůli sobě.

Ale občas to asi jinak nejde...

27.12.2007 23:56:00 | anti-HERO

Vždycky jen kvůli sobě... Jinak to holt nejde...

22.12.2007 23:07:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí