Tvář lásky..

Tvář lásky..

Anotace: pro osobu,kterou vídám každý den a přesto vím ,že jsme od sebe tak strašně vzdálení...

čas v nás zůstal stát,
pověz kam mám jít,
osud si s námi začal hrát,
pro krásu světa chci se bít...

Nevidíš uvnitř tu pravou,
nedokážeš milovat,
jdeš proti zdi hlavou,
jak moc budeš litovat...

Pohledem si o mě nezavadil,
navždycky jsem tě zratila,
mě i sebe si zradil,
nejradši bych čas vrátila...

Mám tě tak blízko,
a tak ses mi vzdálil,
klesl jsi tak nízko!
chci aby ses vrátil...

Už dávno tu nejsme,
chtěli jsme oba něco víc,
po sté ptám se kde jsme,
po sté slyším nejsme nic...

Ty nevíš,jak moc to bolí,
v mém srdci je prázdnota,
špatnou cestu si má duše volí,
a místo tebe je tu samota...

Chci zapomenout,
jedinkrát na tebe nevzpomenout
všeho strašně lituju,
a stejně tě pořád miluju...
Autor Lukika, 13.06.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkný...

02.12.2005 15:18:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí