Slza

Slza

Anotace: pro Vás lidičky

Je zvláštní,
jak dny mizí.
Jak zapomnění...
člověka kazí.

Jak čas tahá za nitky osudu
a u svých nedražších jsme odsouzeni bez soudu.

Ale i na to jednou zapomeneme
a až si vzpomeneme,
vysmějeme se trestu do očí.

Možná se ale někdo z nás otočí.
A trestu půjde vstříc,
bude chtít vzpomenout si víc.

Pak konečně vyroní se slza,
tak čístá jako nikdy předtím...
...Řekne víc než veškerá slova...

A v téhle jedné jediné slze
je tolik lidskosti,
že se nám dostane odpuštění,
které jsme doposud hledali v mlze,
v mlze Zapomnění.

Odpuštění které nás naplní radostí...
...v mlze nenalezenou...

Radostí tak dětsky upřímnou,
že opět bude možné prožít první lásku.
Tohle je potřeba vysvětlit člověku.

***Stačí jen jedna jediná slza
a pro většinu, dlouhá cesta k ní.***
Autor Dreamer.max, 24.12.2007
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Winnacott, už ne pernikova princezna, kavec, Bíša, takova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné a pravdivé..

10.07.2008 11:09:00 | Emily Winnacott

:-)kavec pěkná a mi se moc líbí

24.12.2007 21:19:00 | kavec

:+)

24.12.2007 13:53:00 | Bíša

MOc pěkné

24.12.2007 13:20:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí