Ve spárech noci zla

Ve spárech noci zla

Anotace: V noci ovládnutá vyššími silami, strachem a nepřítomností... vysvobozená průsvitem této temnoty

Upínám zrak do nebe na dlažební kostky
Na hvězdičky blýskavé, zvadlé sedmikrásky
Obláček hedvábný – peřinka mechu
V hlubokém pustém lese suchými
hnátami chycená pavučina prachu
cesta bez minulosti či kroku zpět
v neznámu nekončí, jen za pár let
jak strašidelná sápající havěť
drásat se o život k svitu noci
nenechat se polapit šedivou černou mocí
Paprsek prosvítat, kámen rozehřívat bude
Dusno suchého jehličí v letním ránu zbude
Východisko ze spárů zla, vysvobození hladí
Na zelené svěží pokrývce přemáhá vyčerpané spaní…
Autor Rockinpiru, 24.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, pejrak, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí