Je ve hvězdách

Je ve hvězdách

Anotace: Je ve hvězdách?? Možná..ale ty nám neporadí

Je ve hvězdách, kdo slzu uroní,
je ve hvězdách, jak osud karty zamíchá,
jen hvězdy ví, kdo si k růži přivoní,
jen hvězdy ví, kdo se o trn popíchá.

Je ve hvězdách, kdo vyhraje sázku,
je ve hvězdách, kdo bude klečet a kdo stát,
jen hvězdy ví, kdo si získá moji lásku,
jen hvězdy ví, kdo z nás dostane mat.

Je ve hvězdách, co přinesou roky,
je ve hvězdách, kdo bude otrok a kdo král,
jen hvězdy ví, kam vedou moje kroky,
jen hvězdy ví, co dít se bude dál.

A hvězdy mlčí, v otázkách nám neporadí,
jenom na nebi se jak zlatá zrnka třpytí,
tiše se vysmívají, ani slůvko neprozradí,
pouze ve tmě na cestu nám mlčky svítí.
Autor emi-lee, 25.12.2007
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdy ví všechno, ale lidé občas také, stačí se jen zeptat. ... opět báseď v hádánkách, o někom? Bo něčem? ... Působí to tak ... ale asik to tak má být ... utajeno, jako mlčení hvězd.

25.12.2007 20:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí