Noční snění

Noční snění

Anotace: Kásný sen v noci se zdál, a já probuzení do stesku se bál.

Křehký sen hladil mysl perutěmi andělů,
tma noční hlídá nás silou mocnou,
sny přinášejí chvilinku krásnou.
Každý jiný, přesto všechny k sobě směřují,
představy o srdcích jenž o sebe se bojí.

Sny o tvé společnosti,
touha všední nevšednosti.
Dotýkám se tvých očí,
pán smutné tmy za okny se krčí.
Cinká doteky na okno,
žádá zhasnutí svící.

Srdce buší do stínu svíce,
prosím sen ať skutečný je více.
Probuzení do šedi rána,
po noci černé jak zběsilá vrána.
Tvou dlaň v prstech nemám,
stesk stále blíže krade se k našim peřinám.

Postava v černé kápi s pepřem v náručí,
nezná bolest, slzám poroučí.
Každý kdo do tváře se mu smál,
potom každého odloučení se bál.
Zná ho každý z nás.

Kanou slzy na polštář,
Tvoří potůčky stékající pryč ze života,
kdo tvrdí že stesku se nebojí, je lhář.
Sny ať plynou jako studený nůž máslem,
Pomalým ale hlemýždím tempem.

Pokud láska má být snem,
nechci se bez tebe nikdy probudit.
Milovat tebe a navždy svůj sen snít.
Autor Carlos, 25.12.2007
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Moonlight7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí