Poděkování

Poděkování

Anotace: j.c.ben

Jsi milý,to já vím
však čím,já si zasloužím
tu pozornost,kterou mi věnuješ,
ta slůvka,která hladí na duši,
pátrat po tom mi nesluší.
Ráda je od tebe přijímám,
své díky posílám.
Autor takova, 14.06.2005
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přijímej..netaž se..nepřemýšlej
jen dobro od druhých v hrsti chytej!!!

31.08.2005 12:00:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí