Vzpomínka na svíčku o Vánocích

Vzpomínka na svíčku o Vánocích

Anotace: ach, kdepak je ta chvíle, kdy na prostřeném stole hořela svíčka? Snad ne pryč?!!

Pro Puera.lyrica, který mě přesvědčil ve věnování :)

Na stole vesele plápolá svíčka,
svítí na všechna ta radostná líčka,
Že někdy shoří, je více než jasné,
ale není tu nikdo, kdo svíčku zhasne.

Vosk její se rozlévá po stole,
kde jsou ty chvíle-radostné, veselé?
Zbylo z ní všechno, ale přece jen nic,
snad jenom pocity, vzpomínek víc...

Kde jsou ty děti, co se tu smály?
čekaly u stromku, s voskem si hrály...
Shořely snad? Stejně jako svíčka?
Kdepak jsou jen ta radostná líčka?
Autor Ceraa, 26.12.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěknáá, pěknáá, pěknááá....jsem poctěn.

26.12.2007 20:46:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí