Nepadá hvězda

Nepadá hvězda

Anotace: ...

Slyšela jsem zhasnout hvězdu
spadla někde v nedohlednu,
taková to byla rána,
že zapadla nebes brána
a to byl konec pro další
hvězdy, co přání přináší,
nemohou dosáhnout na kliku,
což způsobuje paniku,
poslední přání, však hvězda nespadne,
za třpytnou branou dechu sotva popadne...
Autor fire.fly, 27.12.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí