Bláznění

Bláznění

Anotace: bez nutné diagnózy

Šílenství se vkrádá pod víčka,
vidíš mé zorničky, maličká?
Šílenství, co vyžírá zbytky rozumu
a láhev - náhle bez špuntu, bez rumu...
Tu slova ztrácí na významu slov
a vdovci hledají svých černých vdov...
.
.
.
Šílenství a řvoucí vodopády tichých slov
to píše vyznání své smrti blázen - hoch,
co pozbyl veškerého rozumu...
Sdfjk šrpqw pwer poi ttwumu...?
Autor Brbla80, 28.12.2007
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss, maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí