Tam, kde rostly sněženky

Tam, kde rostly sněženky

Anotace: láska někdy až dusí...když nemohu dýchat, jak mám milovat?!

Tam, kde rostly sněženky,
tančí rudý plamen,
stonek útlé pomněnky
z tetovaných ramen.

Tam, kde dotek okvětí
hladíval mi rány,
tam sám ďábel posvětí
tichý cinkot hrany.

Tam, kde dotek dlaní
posmíval se mrazu,
tam teď slunce zraní
vězně bez provazů.

Tam, kde je teď mříž,
býval jen náš kout.
Už nechci jít blíž,
chci se zbavit pout.
Autor Egretta, 28.12.2007
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: Evžen Bizon, 6thSun, Džín, Karmínka, Petbab, blue, před zkroucením, dva, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pout se zbavíš hlubokým nádechem
svého srdce tlukotu ...poslechem

04.01.2008 01:07:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí