Nezkrotná kurtizáno

Nezkrotná kurtizáno

Anotace: ...

Nezkrotná kurtizáno
kde máš teď svoje milence
sedíš tu tohle ráno
v roztrhaný halence
tvá duše ztracená
si promítá obrázky
hlava smutně zvrácená
máš daleko do krásky
chtěla si do nebe
skrz hrdiny - rytíře
myslela jen na sebe
když rvala si jim pancíře
duši svou si prodala
za pozornosti maličko
teď sama si tu zůstala
má smutná malá kurvičko
je to tak náročný
vzpomenout si na jména
rytíři nevděční
poplivaj tvý ramena
dříve tě uctívali
teď hrajou si na soudce
co chtěli to si vzali
teď upálí tě na louce
Autor Melfëa, 28.12.2007
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Walentine, Trapné děťátko, Veru, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brr

03.01.2008 16:37:00 | Trdlo

no.. někdo by četl dokola... někomu stačí jen jednou .. dvakrát .. třikrát .. čtyřikrát .. sakra :D

29.12.2007 15:26:00 | Trapné děťátko

Jo...líbí se...takový bych četla pořád dokola...

29.12.2007 09:47:00 | Veru

Smutný konec.

29.12.2007 00:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí