Osud

Osud

Anotace: Malé zamyšlení...

Někdy tě osude
Vůbec nechápu
A marně doufám
Že brzy do konce
Už rychle dotápu

Často si zahráváš
S lidskými pocity
Nevadí, že v srdci
Zůstane díra jak od
Dýky

Občas se život
Podivně zaplete
Někdy jak pavouk
Tě do sítě
Zaplete

Potom si připadáš
Jak muška ubohá
I když jsi bez víry
Chceš pomoc od
Boha

Na závěr
Smrt vezme
Veliký zvonec
Zazvoní a řekne
Lituji
Konec
Autor quodlibet, 29.12.2007
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Lota, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí