...psst...

...psst...

Anotace: a tiše...

Pozvolna se ztrácím
po špičkách
psst, tiše!

nechci ať víš
že pláču

pro rozloučení

pár krásných chvil
.
.
pláču
.
.
pozvolna se ztrácím
ve smogu dnešních dnů

bolí
když láska prostě
ODCHÁZÍ

_________
už je to passé

polední žár roztopil
ledy v našich srdcích

motýli křídly nás odváli
tisíce mil

a myšlenky
jsou pryč...
nemůžu je svázat
lítaj si někde tam
zpátky za Tebou

Chápeš...?
Autor Sukuba, 30.12.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hej...bodla me u srdce...a vis... stesk...

30.12.2007 21:19:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí