K ránu v polobdění

K ránu v polobdění

Anotace: No a další. Je to jen opilá myšlenka brzy při ránu. Nic víc. Snad.

Toulám se po kraji,
nedopitých myšlenek;
co k ránu tiše vzkvétají,
jsou hezké, jenom na venek,
a popouští má udidla

Vozka, dřená chodidla,
a přece tlačí na pedál;
Lodník? Chopen kormidla,
vztekle křičí "Dál! Dál!"

Má duše je jak paluba,
na pirátské lodi;
ta city klidně ubodá,
když se jí to hodí

Ztrouchnivělé pražce,
vetklé do fasády;
toť profil k téhle frašce,
s životnímy pády
Autor Totenkopf, 15.06.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí