na hřbetech Nandirů

na hřbetech Nandirů

Anotace: zápisky cestujícího bez jízdenky č. 12 (Diu/IN) Nový rok v Diu, noví přátelé, nadšení a zklamání

Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky

Na hřbetech Nandirů
osedlám cestu života
Na stínech pocitů
přilétají sny
kdekoliv na cestě
roste tam tráva a zpívají ptáci
..kamkoliv odejdeš
je Naga tvůj přítel na hrudi
svým jedem vyléčí
každý zlomený sen
..na hřbetech Nandirů

-----
Nandir - býk, Shivův dopravní prostředek
Naga - kobra, Shivův náhrdelník
Autor dead-head, 01.01.2008
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí