Přeji Ti nebe

Přeji Ti nebe

Anotace: Pro Tvou čistou duši a srdce...

Přeji Ti nebe
Pro Tvou čistou duši a srdce
Ať ti ráj nikdy nezachutná trpce

Přeji Ti nebe
Něžné a sladké
Omamné výšiny, co zdají se vratké

Přeji Ti nebe
A věčné štěstí
Ať jsou zapomenuty všechny Tvé strasti

Přeji Ti nebe
A strážného anděla
Nikdy ať se nemusíš ptát, kam se Tvá naděje poděla

Přeji Ti nebe
Pro splnění Tvé touhy
Kde neplatí, že tma a světlo se snoubí

Přeji Ti nebe
Za Tvou věrnou lásku
Že jsi mi věřil a nebral mě za nadsázku

Přeji si nebe pro Tebe a pro mě
Spojení na věčnost
Dvě těla, jedna bytost
Autor Christel, 15.09.2004
Přečteno 775x
Tipy 1
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí