Ten sladký dotek Tvých retů!

Ten sladký dotek Tvých retů!

Anotace: Polibek mnoho nežádá si, stačí, když dva se milují, chuť objevit svět slastné krásy a něžně žádostivé rty!

Polibek na zavřená víčka,
slovíčka něžná jako sen,
v srdíčku plápolá zas svíčka,
toť citů připomínka jen!

Polibek další, na mé rety...
Závdavek příštích šťastných chvil,
kdy vstoupím s Tebou v jiné světy,
v nichž s Tebou jen bych šťasten byl?

Rty Tvé víří jak motýl něžný
křidélky hebkých dotyků,
zpříjemňují mi život běžný...
Bůhví, jak dlouho budem tu?

Žhavý jak louč letního slunce,
naléhavý, až ztrácím dech,
srdce mé začíná bít prudce,
pohled Tvůj hebký je jak mech!

Pouhý dotyk Tvých sladkých retů
v sobě, ach, tolik vášně má!
Kde končí hranice těch světů
touhy? To zkoumejme my dva!
Autor Kozoroh 1, 02.01.2008
Přečteno 631x
Tipy 14
Poslední tipující: excited, Meriel, Psavec, Pišák, Danah, Severka, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

..sjůpr! :) Máš moooocinky krásné básničky. Ani se nedivím, že se čtou v tak velkém počtu. :)

04.01.2008 20:15:00 | Monysek

Paráda.

04.01.2008 17:42:00 | Psavec

;)...krásné

02.01.2008 18:55:00 | Severka

:+))

02.01.2008 18:51:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí