Vánoce

Vánoce

Anotace: 24.12.2007

Dárky se krčí pod stromkem,
jinde prskavka bliká.
Rodina pohromadě jen zlomkem,
moje srdce tiše vzlyká.
Na stolech sladké cukroví,
vánoční vůně se line.
Kdo na otázku mi odpoví,
proč ten čas tak rychle plyne..?
Máma, táta, jsou už pryč,
zhasla prskavka naše.
Od jiného domova mám teď klíč,
do cizích oken koukám dnes plaše.
Šance na hezké Vánoce?
Jedině mít děti vlastní.
Slzy roním i po roce,
jednou snad budeme všichni šťastní.
Tak nač jsou všechny ty dárečky,
když každý musí být sám.
K čemu ozdobené stromečky,
tenhle osud je nám dán.
Vánoce nejraději bych přeskočila,
nebudou takové, jako v minulých letech.
List svého života bych otočila,
štěstí vidím opravdu jen v dětech...
Autor estrellita, 03.01.2008
Přečteno 642x
Tipy 6
Poslední tipující: Villonka, BARBYE, Martez, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vánoce nejsou opravdu o dárcích,jídle nebo kde jsme,ale na tom s kým jsme,to je nejdůležitější...

25.10.2008 17:27:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí