sedím

sedím

Anotace: ..

Sedím v pokoji, kde se stmíva.
Divná chuť v ústech - snad slupky z jablek.
Po křidovém papíře barvy tančí a hrají.
Snít, už nevstát, už neztroskotat.

Sedím na chodníku na nadraží.
V ústech prázdno - bez cizího jazyku jako dva zamilovaní naproti.
Nad hlavou šedo, už neotevřít deštník.
Smít ze sebe prach a touhu být někdo jiný.

Sedím na louce.
Kolem mě zvuky života, zeleno a voňavo.
Vzduch je čistý, slunce hřeje, hladím trávu, v uších melodie.
Konečně můžu vstát a jít..
Autor jitro, 03.01.2008
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Rakasteta, její alter ego, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Smít ze sebe prach a touhu být někdo jiný." - tohle je opravdu zajímavá a myšlenková věta.

06.01.2008 20:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí