Nevím

Nevím

Je to lehký,viďte?
Ublížit..
Já vím,žiju v tom,ale..
Od vás jsem to nechtěla ani čekat.

Stalo se stalo,
bohužel,
ale nespravilo,
a nikdy se to nestane..

Netěším se do školy,
koukat na kyselý ksichty,
jeden jako druhý,stejný-
ale vím jak to spravit.

Sama v lavici,
potichu,
jako kdybych nebyla
-naživu...?

Já jsem živá?
6e si nikdo nevšiml..
Proč to tak trvá?
Aby si mě někdo povšiml..

Musím doufat,
vydržet,
ale stejně budu zoufat...
a sama v sobě křičet..
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou to přejde...

07.01.2008 14:49:00 | Anewue

Bety...je mi to všechno strašně líto...
Mám tě ráda...

05.01.2008 16:07:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí