Malá dospělá

Malá dospělá

Anotace: Pro dítě v každém z nás.

Tak moc už chceš být dospělá. Tolik pospícháš a sníš,
až jednou celý ten velký svět objevíš.
Tak moc už chceš být veliká, že nevidíš,
jak život zatím ti mezi prsty utíká.
Malá dospělá s duší dítěte.
Ještě nevíš jak chodí to ve světě.
Pospícháš v máminých botech a se rtěnkou na tváři.
Tak moc už chceš, tak moc tě to už nebaví.
Až jednoho rána, nepříjde už máma a ty jsi náhle sama.
Sama malá dospělá ztracena v životě.
Že není to jak sis snila? Promiň, to se stává.
Tady se už nic zdarma nerozdává.
Vše zaplatíš si potem a krví. A slzami to obrečíš.
Každý kousek svého štěstí pěkně tvrdě zaplatíš.
Malá dospělá s duší dítěte.
Tak už víš, jak chodí to ve světě.
Autor lalej, 07.01.2008
Přečteno 304x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Radiii, Erion Fate, Psavec, NikitaNikaT., Monsignore, Kajkat, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavá a zřejmě životní báseň, má myšlenku aj jisté emoce. Zaujala mne.

07.01.2008 12:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí