Pláčem ke štěstí

Pláčem ke štěstí

Anotace: Pláč je občas jediná věc, která přináší úlevu

Pláčem ke štěstí
rozhodně se nechodí
Stejně tak se nehodí
Plakat pro zradu

Ukazovat si prstem
Na mě, jen pro slzy ?
To přece není fér
Nejsem divná proto

Nezatracujte mě
Chovejte se ke mně
Jako měli byste mě
Rádi, obejměte mě

Pláčem od bolesti
To snad je to štěstí
Které nám věstí
Že vše bude dobré

Tak odpusťte mi
Nechte mě se smát
To jediné si chci přát
Nic vám vysvětlovat

Nezlobím se, jen nechci
Znát vaše tváře , její zradu
Za hradby se schovat
A nikdy se nelitovat
Autor llussinka, 07.01.2008
Přečteno 488x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí