Komédiant

Komédiant

Anotace: myslíte, že se baví? ne! ale má talent a uvěří mu

Tak honem! běž komédiante!
nasad' si úsměv vesely
A hráj tak dobře, jako vždycky,
když úzkosti ti zabijí.
Oní to stejně nepoznají,
neodlišujou růb a líc
pro ně jseš jenom optimista
když jseš ve skutku mnohém víc.
Za každym pohybem a slovem
se skrýva bolest, tichy žál
Ale ty nesmíš..Ne nemužeš..
Tak iluzorně bav se dál.
Tak směj se, když tě slzy důsí!
Tak tančí, když tě chytne křeč!
Tak ukáž, jak se na to musi,
když mluvít máš a vázne řeč..
Ty umíš hrát a sakra dobře.
A k sakru, musiš vůbec hrát?
Lidí jsou pryč
a zhasla světla
ja vím, co chceš-zoufalstvím řvat..
Autor Alisa 16, 07.01.2008
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí