vata

vata

Anotace: ...jemná a přece tolik studivá...

Do vaty křupavé
boří se myšlenky moje,
v šlépějích slov
jsem zanechal lásko Ti vzkaz,
v hodinách mrazivých,
slyšet tak hřejivé slůvko Tvoje,
které by zahřálo
srdce mé zkřehlé zas,

v dlaních svých vzpomínek,
dýchám na ledové prsty,
doufám ,že vykouzlím
znova v očích Tvých jas,
ikdyž ve vánici
přestanu držet se správné cesty,
zůstanu poslední krůpějí
za jemným plůtkem Tvých řas...
Autor chalcedon, 07.01.2008
Přečteno 239x
Tipy 9
Poslední tipující: excited, Psavec, pavlis, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná.

07.01.2008 22:22:00 | Psavec

Krásně něžná ...

07.01.2008 22:09:00 | pavlis

Krásné verše.

07.01.2008 21:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí