Hadí královna

Hadí královna

Anotace: nezáviďme jí...

Svíjí se v zlatých šupinách
přepychu
prázdnoty
falešné moci
zelené oči uhranou muže
jak bezduchou kořist
hladově, v posledním
tažení za přeludem lásky
nehybné oči, nehybné srdce -
Marně tančí svůj svůdný tanec,
neboť neslyší flétnu něhy
a posléze
zatne jedové zuby
do vlastního těla
stočená
na vyprahlém
kameni života
Autor Dolma, 08.01.2008
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Danah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyprahlý kámen života ... úžasné.

15.01.2008 18:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí