Život

Život

Anotace: napadlo mě pár scénářů, jak jinak se mohl stočit směr mého života a došla sem k tomu, že mám být proč šťastná...

Je nádherná,
Jak slunečnice.
Je moudrá,
Jako večernice.

Má radost,
Život miluje.
Má mladost,
Kterou piluje.

Žije, dýchá,
Jak kytka tichá.
Dokonalost sama?
NE! Antické drama!

Nikdo ji nechce,
Je opuštěný hrad.
Proč taky, slepce,
Nikdo nemá rád.

Zpěv a hlas,
Jak nejněžnější ptáček.
Neslyší jej ani nás.
Sluch zatemnil ji mráček.

Myslíš, že sníš?
Že nikdo takový není?
Tak až ji uvidíš,
Uvěříš, že to není snění!
Autor Blátotlačka, 08.01.2008
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí