Život

Život

Anotace: je .....(doplň si sám, milý čtenáři)

Tisíce slov ztrácí se v tichu
bojíš se opustit svou vlastní pýchu.
Namísto souladu, hledáš jen chyby,
každá tvá otázka žačíná "kdyby..."
Roztavit chtěl bych moc všechen ten led,
který duši mou mrzačí jak žíravý jed.

Za vším jen vidíš vědomé jednání,
Tvůj surový cynismus, od Tebe mě odhání.
Do očí říct bych chtěl zase a znova,
všechna ta tísíckrát vyřčená slova.
Pokud se jim směješ, že jsou to fráze,
rač pošlu je vlaštovkou po mléčné dráze.

Do tmy vesmíru, do prostoru bez hranic.
Autor Michael František, 10.01.2008
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, MalaIzis, forget-me-not, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kéž by se tak stalo co nejdříve.

14.01.2008 17:02:00 | Michael František

třeba jednou všechen ten led, co duši tvou obalil, roztaví jediné "kdyby"...

10.01.2008 15:31:00 | forget-me-not

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí