Jak člověk dokáže zavrhnout krásné chvíle...

Jak člověk dokáže zavrhnout krásné chvíle...

Anotace: Pro Tebe, ač jsme se už strašně dlouho nezastavili na kus řeči. Věnuji Ti tuhle báseň, protože si mi ukázala co je to přátelství.

Byli jsme nerozlučná dvojka
- ty a já -
Jedna na dítě až moc hezká
s tůňkama v očích
a druhá
co se vždycky chtěla toulat
po nocích.

Pamatuji si na všechny hry
a naše poletování
mezi nebem a zemí
s útržky snů za pendrek.
Každý mi Tě záviděl.

Spolu jsme kradli jabka,
dováděli na ulici,
smáli se všem a všemu,
ubližovali si.
Naučili jsme se žít
dětství.

Nedávno se stalo, že my dvě
se potkaly.
Měla si kratší vlasy
a pořád ty modrý oči.
Bylo to někdy pozdě večer.
A já Tě ani nepozdravila.
Vlastně ani Ty mě ne.
.
.
.
.
.
.
.
.
Někdy na Tebe vzpomínám
(snažím se jen v dobrém).
Autor Lacosta1, 10.01.2008
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: Martanka, Bíša, BlackTangerine, Kajkat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínky, nostalgie... Kdo ví..proč... a jestli vůbec...

10.01.2008 19:08:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí