Nejsem ta pravá

Nejsem ta pravá

Anotace: I think it's time to give it up.

Miláčku, vyžeň mi z hlavy bubáky
roztrhej je na tisíc malých křídel
zatni pěsti a rozcupuj je na mraky
aby každý z nich už jednou provždy zmizel

Říkáš mi, že žádná chvíle není ta správná
že jednou se zasmějem tomu, jak dnes jsi se bál
já asi, miláčku, nejsem ta pravá
co smát se chce tomu, jak rychle ses vzdal

Nutíš mě dělat kompromisy
tvrdit, že ničeho není moc ani málo
prý život má povahu hada a tvář krysy
Co se to vlastně s tebou, lásko, stalo?

Vypadáš pořád stejně jako dřív
jen na tvoje srdce padl chlad a prázdnota
myslíš, že láska není bůhvíjaký div
a zatím tvoje duše do vlastních lží se zaplétá
Autor lampicka, 11.01.2008
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Marupiara, jedam, Bíša, Psavec, Theara, Romana Šamanka Ladyloba, Kozoroh 1, WhiteSkull, Mileninka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klidně buď sama sebou, chceš-li,
své něžné verše zas tu piš ,
my na Tvých stránkách se tu sešli
tou krásou pokochat se, víš?
Tvé básně jsou tak plné citu,
proto je každý čte si rád,
tajně si vysní seňoritu,
co srdce kus tam umí dát!
Rád sám by se v Tvou báseň změnil,
v ten motýlí rej nádherný,
a sebe víc pak by si cenil,
než naplní se jeho dny!
Jen tak dál, světýlko!;o)))

23.01.2008 20:48:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí