Parodie na život

Parodie na život

Anotace: Parodie na život...

Parodie na život

Život je jen parodie....
....na sny,které se nám zdají.
Je to jen představa-co z nás line,
jen pouhé sny,...něco mi tají....

Život je přece krásný,
některé vteřiny i k nezaplacení.
Chci mít život štastný,
bez překážek,...

Chci toho moc?
Je to těžké přání?

Život je jen prostě souhra tóńů,těl
a různých pocitů....
Život je parodie na naše sny...
Autor , 11.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí