Hledání v myšlenkovém poli

Hledání v myšlenkovém poli

Anotace: Protože tu knížku miluju...a protože Holdena chápu...

Sbírka: Duševní doteky

Chytám vás
za ušpiněné ručičky
od hlíny.

Vaše sváteční šatičky
ještě nezažily
trable těhle dní.

(I já
chci najít čistotu
všech činů.
Nějací tajtrlíci
mi nezabrání v letu.

I já
hledám pošramocenou
krásu
uprostřed mých žitných
klasů)

Chytám vás
za drobounké ručky
-navždycky.

A baseballová rukavice
pohozená o kus
dál.
Básničky na každém
prstu.
Zničené vzpomínky
jen tak.
Nevidím fakticky nic
skrz tu
..............špínu.

(Pomůžu ti chytat v žitě
Nic jiného mi nezbývá)
Autor Lacosta1, 11.01.2008
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Krahujec, ziriant, Cassandra, excited, Psavec, Bean, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Melancholická

10.08.2020 15:37:38 | Krahujec

je to tak..
život je chytání v žitě...

15.01.2008 20:08:00 | Bean

MOc pěkné

13.01.2008 11:17:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí