jak z toho ven

jak z toho ven

Anotace: proč lidé píšou básně

Blesklo mi hlavou,
proč lidé píšou básně?
Je to snad proto,
že jsou zoufalí,nebo se cítí krásně?
Ale každý dá kus duše své,
ať je to krásné,nebo zlé.

Někdo potřebuje vykřičet do světa,
jak je šťastný,
někdo zase,jak je zoufalý,
já se z toho potřebuji vypsat,
ale pomůže to na jeden až dva dny.

Ale stačí krátká básnička,
aby si ulevila moje dušička.
Někdy,když jsou starosti
a já nemůžu klidně spát,
třeba i o půlnoci,
začnu do deníčku si psát.

Napíšu pár veršů,
co mé srdce trápí,
pak zachumlám se pod peřinu
a přemýšlím,jaké je to asi v ráji.
A pak .....pak už spím
a o ráji sním.
Autor mikyša, 12.01.2008
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: veronicie, Akrij8, jára spots, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky to takhle mám. Člověku se uleví. Hezky napsané!

18.09.2008 17:06:00 | veronicie

Moc krásné,přesně tak to cítím.Je důležité psát,co člověk cítí.Měj se sluníčkově krásně.Jirka

26.01.2008 14:51:00 | Akrij8

moc hezký..............jára

14.01.2008 14:56:00 | jára spots

Já taky píšu básně a nejenom když mě veršík napadne,ale i když je mi smutno a taky krásně.

12.01.2008 09:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí