Ty

Ty

Anotace: Pro lidičky blízké srdci a duši...

Dívám se ti do modrých očí
a svět se náhle točí.
Medové vlasy vlají
s větrnými koňmi si hrají,
když potopím se do
očí mořsky nebeských
nacházím všechno to
co shoří v nich:
vášně, život, radost, smích.
Proč andělé na zem padají
možná stejně jako ty, křídla nemají?
Tančil bych s tebou
když budeš chtít
i v noc šerou
nestačí jen snít.
Zatoulám se ti do očí
a svět se zase zatočí.

S tebou se cítím
krásně a jsem za to rád
možná máš chyby, ale
jsme lidé a ti mají chyby přec,
až se do života vřítím
nebudu jen stína hrát
budu tančit v jednom kole
a poprosím tě o tanec.

Noc tu je aby byl den,
bdím abych snil sen,
jako bez dobra nebude zla
bez tebe již nemůžu být já.
Slovy nevyjádřím, jak moc
pro mě jsi.
Vyrazím ti kdykoli na pomoc
protože nejvíc pro mne jsi jen ty.
Autor Prousan77, 12.01.2008
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: sarycek, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí