Duše ohavná

Duše ohavná

Anotace: z 22.9.2003 - pro tebe... (však ty víš...)

Měla jsem ho ráda
A nechci mít zas
Ukázal mi záda
A život ztratil jas

Naštěstí
Vím o něm špatnosti
Co mě před citem uchrání
A on už mě nezraní

Vím, že ke mně necítí
A nikdy necítil
Jakže je lehké bytí
V té jeho síti?

Jak dlouho trvalo
Než všechno zmizelo?
Hrála jsem divadlo
To všechno pro něho

Už nejsem holka malá
Co kdysi citům se smála
Ale už nejsem naivní
O lžích a podvodech dost vím

Za hezkou tváří
Za krásnou postavou
Duše tam září
Ale je pěkně ohavnou

Teď nedám mu já víc
Než kdysi on dal mně
Což znamená nic
Nic, i když žádá víc...
Autor Fate, 12.01.2008
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné - i když mě osobně tam chybí trocha toho odpuštění. Člověk by měl odpouštět, jinak se nezbaví temnoty v duši a nebude šťastný.

11.02.2008 20:10:00 | Wizard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí