Bez názvu

Bez názvu

Anotace: tuhle básničku sem napsala jen tak, přišel pocit a zase odešel....

Život bez tebe by byla nuda
ale občas je to věda.
Tváříš se jak snob,
podruhé jak roztomilý medvídek.
Tvoje tvář je pochmurná
občas až směšná.
Nejradči mám tvůj úsměv,
který vidím jen zřídka.
Autor Sofi, 12.01.2008
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí