Hastrman

Hastrman

Anotace: ...o jednom vskutku letitém přátelství...

Znám tě hodně dlouho,
až kam mi paměť sahá,
oba víme, jak vypadá hladina
a jaké to je, když se ke dnu padá,
když potká se, co končí a co začíná.

Znám tě hodně dlouho,
umíš kouzla, čáry,
nad hladinou jsi mi trochu dál,
ale naše dlaně se vždy potkávaly
pod ní, ve vodě jsi totiž král.

Znám tě hodně dlouho
a mnoho mi dáváš,
těsně u dna ukazuješ poklady,
když se někdy stane, že chvilku postonáváš,
víš, kam mě jít hledat, jsem tady...
Autor Cecilka, 20.06.2005
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí