Ty kdo jsi bez viny, hoď kamenem!

Ty kdo jsi bez viny, hoď kamenem!

Anotace: Každý měl by si nejprve zamést před vlastním prahem...

Proč slyším stále ze všech stran,
jak ten dělá to špatně a ten hůř?
Každý jen soudí ostatní bez zábran,
nejednou skončí v něčím břiše ostrý nůž.

Proč všichni více starají se o druhé,
když sami nedokáží poznat dobro od zla?
Svou vinu nejraději hází na jiné,
jen na to myslím, otevírá se mi v kapse kudla.

Proč lidé raději nekají se za hříchy své,
když to tak půjde dál, brzy tu nebudem.
Já křičím pro Vás všechny z klece kovové:
Ty, kdo jsi bez viny, hoď po mě kamenem!
Autor Arakkis, 15.01.2008
Přečteno 707x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, lecrecia, capouch, Duše zmítaná bouří reality, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je zas pro mě věc, ke které se vracím.. opravdu zajímavé.. opravdu opravdové.. :)

29.05.2008 21:08:00 | excited

Dobrý...
a mimojiné ... mám rád taky dunu

29.05.2008 09:48:00 | Jaros.ml

pro lidi je lehčí schovávat se za chyby jiných,než by řešili ty své.. bohužel.

28.01.2008 01:07:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí